Juventus Torino și Udinese s-au întâlnit în cadrul etapei cu numărul 17 din Serie A (1-0), iar „Bătrâna Doamnă” i-a adus un omagiu lui Gianluca Vialli, care a stârnit emoție în rândul spectatorilor.

Moment de reculegere la partida dintre Juventus și Udinese, în memoria lui Gianluca VialliFoto: Marco Alpozzi/LaPresse / Shutterstock Editorial / Profimedia

Scrisoare lui Gianluca Pessotto pentru Gianluca Vialli care a emoționat întreg stadionul

Fostul mare internațional italian Gianluca Vialli a decedat vineri la vârsta de 58 de ani, după o luptă crâncenă cu o boală necruțătoare.

Sâmbătă, Juventus a primit vizita celor de la Udinese, iar mii de fani au purtat tricouri cu numele fostului atacant al torinezilor.

Coechipier cu Gianluca Vialli la Juventus în sezonul 1995/1996, când au câștigat și UEFA Champions League, Gianluca Pessotto (managerul academiei lui Juventus) a citit înaintea începerii partidei o scrisoare care a transmis emoție pe arena din Torino.

„Ciao, Luca. Suntem siguri că ești aici, în această seară, undeva printre noi.

Atât de mulți dintre noi am venit să te anunțăm că nu te vom uita niciodată, că nu vom înceta niciodată să te iubim.

Ai fost o călăuză, atât pe teren, cât și în afara lui.

Coleg de vestiar, căpitan, prieten. Nimeni nu-ți va uita ironia subtilă, clasa, carisma și tenacitatea.

Nimeni nu va uita emoțiile pe care ni le-ai oferit cu jocurile și golurile tale.

Ne vor lipsi atât de mult zâmbetele tale. Suntem la stadion gata să te îmbrățișăm, așa cum am fost întotdeauna gata să îți sărbătorim fiecare reușită.

La revedere, căpitane, călătorie plăcută. Te iubim!” - a spus Gianluca Pessotto, conform Corriere dello Sport.