După ce povestea transferului lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr s-a încheiat cu succes, portughezul semnând un contract până în 2025, saudiții au planuri serioase pentru a așeza echipa pe harta fotbalului de elită.

Eden Hazard in echipamentul BelgieiFoto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Eden Hazard, dorit de Al-Nassr alături de Cristiano Ronaldo

Viitorul lui Eden Hazard pare din ce în ce mai departe de Real Madrid, iar destinația viitoare ar putea fi Al-Nassr, scrie Mundo Deportivo.

Ajuns pe Santiago Bernabeu în 2019, performanțele belgianului nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor, din cauza accidentărilor și a lipsei de continuitate. Conducerea clubului a realizat că jucătorul pe care plăteau peste 100 de milioane de euro lui Chelsea nu va reveni la forma din trecut.

Înainte de Cupa Mondială din Qatar, Hazard declara că va accepta să plece dacă echipa din Madrid i-o va cere. Pe lângă saudiți, internaționalul Belgiei mai are propuneri din MLS, prima ligă a Statelor Unite.

Al-Nassr și-a fixat obiective îndrăznețe pentru întărirea echipei antrenate de Rudi Garcia. Nume importante ca Sergio Ramos, Kante, Luka Modric sau Pepe au fost vehiculate în ultimele săptămâni.