Al-Nassr trebuia să dispute joi primul meci oficial după sosirea lui Cristiano Ronaldo, în etapa a 12-a a campionatului Arabiei Saudite. Din motive de organizare, partida a fost anulată.

Cristiano Ronaldo, prezentat la Al-NassrFoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Meciul dintre Al-Nassr și Al Taee, amânat din cauza unor defecțiuni electrice

Clubul de la Riad a anunțat oficial că din cauza condițiilor meteo care au afectat alimentarea cu energie electrică a stadionului, meciul a fost amânat pentru 24 de ore.

Ronaldo, fără drept de joc, ar fi putut sfida suspendarea

Fără drept de joc, deoarece are de ispășit o suspendare primită în perioada în care juca la Manchester United, jurnaliștii britanici anunțau o posibilă sfidare din partea lui Cristiano Ronaldo, care ar fi fost pregătit să debuteze.

Portughezul și Al Nassr ar fi căutat o soluție de ocolire a regulamentelor, riscând o pedeapsă suplimentară din partea FIFA și o amendă pentru noul său club, scrie Daily Mail.

Pe 9 aprilie, portughezul a fost surprins trântind telefonul mobil al unui adolescent în timp ce se îndrepta spre vestiar, după ce echipa sa tocmai pierduse cu 1-0 în faţa lui Everton.

În noiembrie, Ronaldo a fost sancționat de Federația engleză de fotbal (FA) cu două meciuri suspendare și cu o amendă de 55.000 de euro. Ronaldo și-a reziliat între timp contractul cu Manchester United, dar regulamentul FIFA precizează faptul că suspendările rămân în vigoare și după transferul jucătorului în alt campionat.

Astfel, CR7 va rata meciurile cu Al Taee (5 ianuarie) și Al Shabab (14 ianuarie) și va debuta probabil împotriva celor de la Al-Ettifaq (21 ianuarie).