Fostul jucător emblematic al lui Olympique Lyon, actual director sportiv al clubului francez, Juninho Pernambucano, a vorbit din nou despre relația sa proastă cu antrenorul Rudi Garcia.

Rudi Garcia si Cristiano RonaldoFoto: Balkis Press/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Juninho îl atacă dur pe Rudi Garcia, noul antrenor al lui Cristiano Ronaldo

Ronaldo încă nu a debutat pentru Al-Nassr, dar toată presa internațională urmărește noua experiență a portughezului în Arabia Saudită. Aici va fi pregătit de francezul Rudi Garcia, fost antrenor la Olympique Lyon, Marseille sau AS Roma, scrie Marca.

Brazilianul Juninho Pernambucano nu are amintiri plăcute despre antrenorul francez.

„Experiența mea cu Rudi Garcia a fost teribilă. Este cel mai prost personaj pe care l-am întâlnit vreodată în cariera mea din fotbal”, a declarat Juninho.

Vorbind despre relația pe care antrenorul francez o va avea cu Cristiano Ronaldo, fostul internațional a rostit cuvinte grele.

„Nu va îndrăzni să îi stea în cale, dimpotrivă, îi va servi micul dejun lui Ronaldo dacă va fi nevoie. Este un vis pentru el să fie prietenul lui Cristiano și va face tot posibilul pentru asta”, a anunțat brazilianul.

După plecarea lui Rudi Garcia de la Olympique Lyon în 2021, între cei doi au avut loc mai multe schimburi dure de replici, privind colaborarea la clubul francez.