FC Barcelona a reușit să evite un eșec usturător, după ce a fost ținută în șah de echipa de liga a treia CF Intercity, în șaisprezecimile Cupei Regelui. Catalanii au marcat golul victoriei în reprizele suplimentare de prelungiri.

XaviFoto: Nderim Kaceli / Enne Images / Avalon / Profimedia

CF Intercity – FC Barcelona 3-4, în Cupa Regelui

Cu Busquets, Ferran Torres și Dembele printre titulari, dar fără Lewandowski, Barcelona a deschis repede scorul prin Arujo în minutul 4 și părea că meciul va decurge ușor.

Soldevila a egalat în minutul 59, Dembele a marcat pentru 2-1 în minutul 66, pentru ca același jucător al gazdelor să egaleze din nou în minutul 74.

Sperând să tranșeze meciul, elevii lui Xavi au punctat din nou prin Raphinha în minutul 77, pentru ca vedeta echipei de liga a treia, mijlocașul Soldevila, să reușească hat-trik-ul în minutul 86.

După 90 de minute și un scor spectaculos, 3-3, Barcelona a marcat golul unei victorii chinuite în prima repriză suplimentară, prin Ansu Fati, în minutul 103.

CF Intercity evoluează în Primera Division RFEF, a treia divizie din Spania. Echipa din Alicante se află în acest sezon pe locul al 16-lea, din 20 de echipe.

Cupa Regelui, rezultatele de miercuri

Linares – Sevilla 0-5

Pontevedra – Mallorca 0-2

UD Logrones – Real Sociedad 0-1

Real Oviedo – Atletico Madrid 0-2

Alaves – Valladolid 1-0

CF Intercity – FC Barcelona 3-4