Cristiano Ronaldo a fost prezentat marți seară la Al-Nassr, iar speculațiile privind o posibilă revenire a sa în Premier League continuă.

Cristiano Ronaldo, prezentat la Al-NassrFoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

VIDEO Gafele lui Cristiano Ronaldo în timpul prezentării / A încurcat țara în care joacă și a uitat sloganul echipei

Potrivit cotidianului MARCA, în contractul lui Cristiano Ronaldo cu Al-Nassr există o clauză specială conform căreia portughezul ar putea evolua din nou în Liga Campionilor.

Condiția este ca Newcastle United să se califice în următorul sezon în UEFA Champions League, iar Cristiano Ronaldo ar fi împrumutat la formația din Premier League.

Eddie Howe confirmă că nu se pune problema ca Ronaldo să vină la Newcastle United

Newcastle United este revelația acestui sezon de Premier League, lucru care s-a confirmat și marți seară, când „coțofenele” au scos un punct de pe terenul liderului Arsenal (0-0).

Echipa antrenată de Eddie Howe ocupă în prezent locul 3 (35 puncte) în campionatul Angliei, fiind la egalitate cu Manchester United (locul 4, 35 puncte și cu meci în minus) și are șanse reale de a prinde un loc de Champions League.

Imediat după meciul de pe Emirates, în cadrul conferinței de presă, tehnicianul lui Newcastle a fost întrebat despre o posibilă venire a lui Cristiano Ronaldo din vară.

„Îi dorim toate cele bune lui Cristiano, dar nu există niciun adevăr în asta din perspectiva noastră.” - a declarat acesta potrivit Daily Mail.