Mykhaylo Mudryk este cel mai vânat fotbalist ucrainean la ora actuală, iar Șahtior Donețk ține tare la preț, în scopul de a obține o sumă uriașă de pe urma acestuia.

Mykhaylo Mudryk, Shakhtior DonetskFoto: Stuart Wallace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Arsenal insistă mult pentru achiziția lui Mykhaylo Mudryk

Cu 10 goluri și 8 pase decisive în 18 apariții în actualul sezon, Mykhaylo Mudryk este vânat de cluburi importante din Premier League.

Cotat la 40 de milioane de euro conform Transfermarkt, fotbalistul în vârstă de 21 de ani este foarte dorit de Arsenal, principala candidată pentru semnătura sa.

Formația care se află în prezent pe primul loc în Premier League a înaintat deja o ofertă de 40 de milioane de euro plus bonusuri în valoare de 20 de milioane de euro, refuzată de oficialii ucraineni, conform jurnalistului Fabrizio Romano.

În continuare, Mikel Arteta insistă pentru transferul său, iar cele două părți încă negociază pentru extrema stângă cu 8 selecții la naționala Ucrainei.

Fotbalistul a postat de mai multe ori pe conturile sale de social media când urmărea meciurile echipei Arsenal și este dornic să se alăture formației de pe Emirates.

În același timp, Chelsea a intrat și ea în cursa pentru Mykhaylo Mudryk, londonezii fiind pregătiți să înainteze și ei o ofertă în cazul în care Șahtior Donețk nu va ajunge la un numitor comun cu Arsenal.