Beșiktaș Istanbul l-a pus în capul listei de transferuri pe românul Nicolae Stanciu, care a făcut senzație în acest sezon la Wuhan Three Towns în China, cu care a reușit să câștige titlul de campion.

Nicolae StanciuFoto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Nicușor Stanciu, pe lista turcilor de la Beșiktaș

Antrenorul Șenol Guneș a informat conducerea că și-l dorește în mod special pe Stanciu, care ar trebui să îl înlocuiască pe Dele Alli, care nu s-a ridicat la așteptările staff-ului tehnic, scrie Ajansspor.

Presa din Turcia a aflat că Beșiktaș a așteptat finalul campionatului din China pentru a trimite o propunere de împrumut pentru internaționalul român.

Conform jurnaliștilor turci, contractul lui Stanciu va expira în 2024 și pentru o vreme s-a aflat și pe lista de achiziții a celor de la Galatasaray

Sezon de vis pentru Nicolae Stanciu în China

Jucătorul în vârstă de 29 de ani a fost decisiv pentru Wuhan Three Towns în acest sezon. În 27 de partide a reușit să marcheze de 12 ori și a oferit 10 pase decisive.

Beșiktaș Istanbul se află doar pe locul al cincilea în campionatul Turciei, cu 26 de puncte după 15 etape, la o distanță de 7 puncte față de liderul Galatasaray.