La finalul anului 2022, Cristiano Ronaldo a devenit oficial jucătorul saudiților de la Al Nassr, după negocieri și tatonări de lungă durată, devenind cel mai bine plătit sportiv. Însă visul portughezului era cu totul altul.

Cristiano RonaldoFoto: Marcio Machado/SPP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cristiano Ronaldo și visul de a se întoarce la Real Madrid

În 2018 Cristiano Ronaldo a luat o decizie ale cărei urmări nu au fost cum se aștepta. Portughezul a semnat despărțirea de Real Madrid, dar nu era conștient că nimic nu va mai fi la fel. Succesele trăite în echipamentul blanco, individuale și colective, nu aveau să se mai întoarcă, scrie Marca.

Timpul a trecut, iar atacantul visa la momentul revenirii în Spania, dar acest lucru nu a intrat în vederile conducătorilor de la Madrid. Capitolul CR7 s-a închis definitiv în 2018, iar visele rămân neîndeplinite.

Posibila revenire a lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid a fost intens dezbătută săptămânile trecute, după ce acesta s-a antrenat în cantonamentul spaniolilor, după eliminarea Portugaliei de la CM 2022 din Qatar.

După plecarea de la Juventus în 2021 și sosirea antrenorului Carlo Ancelotti la Madrid, părea posibilă o întoarcere în trecut, odată ce relația cu clubul blano se normalizase. Dar Ronaldo a ajuns să semneze cu Manchester United, o altă revenire care nu s-a încheiat fericit.

Madrilenii luaseră de mult timp o decizie strategică, împotriva intereselor lui Ronaldo, dar cu argumente puternice, ca atmosfera din vestiar și unitatea grupului de jucători.

Iar Carlo Ancelotti a fost cât se poate de tranșant în urmă cu o săptămână: „Nu avem nevoie de întăriri în perioada de transferuri din iarnă”.

Dar cum visele nu se potrivesc mereu cu realitatea, Cristiano Ronaldo este deja jucătorul lui Al Nassr.