Argentinianul Lionel Messi a avut parte de un final de an 2022 absolut perfect. A doborât mai multe recorduri și a reușit să ridice deasupra capului trofeul Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar.

Lionel MessiFoto: Rich Graessle / Zuma Press / Profimedia

Messi, recunoscător pentru un an fantastic

În ultimele ore din 2022, fotbalistul lui PSG a postat pe rețelele de socializare o fotografie alături de soție și cei trei copii, împreună cu mesajul de mulțumire și gândurile pentru anul 2023.

„Se termină un an pe care nu îl voi putea uita niciodată. Visul pe care l-am avut mereu s-a împlinit în sfârșit. Dar asta n-ar valora nimic dacă nu aș fi putut să mă bucur alături de o familie minunată, cea mai bună pe care o pot avea și alături de niște prieteni care mă susțin mereu și nu m-au lăsat să rămân jos atunci când am căzut.

De asemenea, un gând cu totul special pentru toți oamenii care mă urmăresc și mă susțin, este incredibil să pot împărtăși acestea cu voi. Ar fi fost imposibil să ajung sus fără atâtea încurajări primite de la oamenii din țara mea, de la Paris, de la Barcelona și din multe alte orașe și țări.

Sper că anul acesta a fost minunat pentru toată lumea și vă doresc sănătatea și puterea de a continua să fiți fericiți și în 2023.

O mare îmbrățișare tuturor”, a fost mesajul lui Lionel Messi de anul nou.