Andrei Ionuț Radu este în căutare de soluții după ce a fost anunțat de Cremonese că nu i se va prelungi împrumutul, iar portarul român este aproape de transferul în Serie B.

Ionut RaduFoto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ionuț Radu este așteptat la Pisa

Goalkeeper-ul român în vârstă de 25 de ani și-a pierdut postul de titular la Cremonese, însă acesta nu își dorește să se întoarcă la Inter.

Agentul său l-a propus la mai multe cluburi din Europa, inclusiv Saint-Etienne, însă acesta este dorit tot în Italia, dar în Serie B.

Potrivit La Nazione, Ionuț Radu este așteptat la Pisa, formația din Serie B unde mai evoluează Adrian Rus, Marius Marin și Olimpiu Moruțan.

„Radu nu va rămâne la Cremonese. Clubul a făcut anumite alegeri, dar el merită să joace și de aceea vedem care ar putea fi cea mai bună soluție pentru a putea juca meci de meci. Este un mare portar și merită să aibă un rol important.” - a spus Oscar Damiani, agentul lui Ionuț Radu.

10 meciuri a strâns Ionuț Radu pentru Cremonese în acest sezon de Serie A, însă după accidentarea suferită, portarul nu a mai revenit în primul 11.

3.5 milioane de euro este cota de piață a lui Andrei Ionuț Radu.