Robert Lewandowski este eligibil pentru a evolua în derby-ul de pe Camp Nou cu Espanyol, programat în ultima zi a anului 2022 de la ora 15.

Robert LewandowskiFoto: Manuel Reino Berengui/DeFodi Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Robert Lewandowski va putea juca în derby-ul cu Espanyol din LaLiga

Xavi se va putea baza pe Robert Lewandowski în ultimul meci al anului, după ce tribunalul de soluționare a litigiilor din Madrid a decis să-i ridice suspendarea de trei meciuri.

„Lewandowski poate juca împotriva lui Espanyol, după ce tribunalul de soluționare a litigiilor din Madrid a emis o măsură preventivă împotriva suspendării impuse de tribunalul de arbitraj sportiv.” - au scris cei de la FC Barcelona.

Atacantul polonez a fost eliminat în partida cu Osasuna (2-1), iar fotbalistul în vârstă de 34 de ani a primit 3 etape de suspendare, după un gest controversat (a dus mâna la nas și a arătat către centralul partidei) făcut în momentul în care a părăsit suprafața de joc.

Potrivit Mundo Deportivo, Robert Lewandowski ar fi precizat la acel moment că gestul era făcut către antrenorul său Xavi.

Golgheter în LaLiga cu 13 goluri în 14 etape, Robert Lewandowski va fi apt pentru meciul contra rivalei din Catalonia, ceea ce reprezintă un mare avantaj pentru vicecampioana Spaniei.

Decizia nu a fost privită cu ochi buni de către oficialii rivalei, care s-au arătat foarte nemulțumiți de această măsură.