Paris Saint-Germain a reușit să învingă pe teren propriu Strasbourg, scor 2-1, în etapa a 16-a din Ligue 1. Fără Lionel Messi, odihnit de staff, parizienii au terminat meciul în inferioritate numerică, după eliminarea lui Neymar.

Kylian MbappeFoto: Colorsport / Shutterstock Editorial / Profimedia

PSG – Strasbourg 2-1, în etapa a 16-a din Ligue 1

Cu vedetele Kylian Mbappe și Neymar revenite de la Campionatul Mondial din Qatar, PSG l-a odihnit pe câștigătorul trofeului, Lionel Messi, care va reveni abia în ianuarie în prima echipă.

Marquinos a deschis scorul după doar 14 minute, finalizând centrarea lui Neymar. Fundașul brazilian a fost și înger și demon, înscriind și în propria poartă în minutul 51.

În minutul 63, Neymar a văzut cartonașul roșu după ce a reușit să primească două galbene în decurs de doar două minute, pentru fault și simulare.

Golul victoriei a fost marcat de Mbappe, care în ultimul minut de prelungiri a transformat lovitura de la 11 metri primită după intrarea neregulamentară a lui Nyamsi.

După acest rezultat, PSG acumulează 44 de puncte și rămâne pe prima poziție din Ligue 1, la 8 puncte de ocupanta locului secund, Lens.