După ce la începutul lunii decembrie Borussia Dortmund și Fiorentina au venit la București pentru un turneu amical, evoluând împotriva Rapidului lui Adrian Mutu, la vară microbiștii se pot aștepta la o altă echipă de proporții.

Xavi, antrenorul BarceloneiFoto: Xisco Navarro Pardo/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

FC Barcelona ar putea întâlni FCSB vara viitoare

În august 2012, FC Barcelona venea la București pentru un meci amical cu Dinamo, susținut pe Arena Națională.

Cu regretatul Tito Vilanova pe bancă, „extratereștrii” au învins cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Lionel Messi și Ibrahim Afellay.

Omul de afaceri Adrian Thiess, cel care a adus și Fiorentina și Dortmund în România, are planuri mari pentru vara viitoare.

„Sper ca la anul, în perioada verii, o să avem din nou un turneu în iulie-august, dacă lucrurile vor decurge bine. Vrem tot cu o altă echipă românească și de ce nu, chiar FCSB. Ne-am dori să aducem din nou Barcelona. Și atunci cu Dinamo, Steaua a fost prima opțiune”, a declarat Adrian Thiess, pentru Fanatik.

În cadrul triunghiularului desfășurat în 10 decembrie pe Arena Națională, Rapid a fost învinsă cu scorul de 2-1 de Borussia Dortmund și 3-0 de Fiorentina, italienii câștigând turneul după ce s-au impus cu 2-0 în fața nemților.