Chelsea este pregătită să achite Benficăi Lisabona clauza de reziliere în valoare de 105 milioane de lire sterline pentru Enzo Fernandez, unul dintre cei mai promițători jucători din fotbalul mondial.

Enzo FernandezFoto: Florencia Tan Jun/PxImages/Icon Sportswire / AP / Profimedia

Chelsea, gata să îl cumpere pe Enzo Fernandez

Mijlocașul a impresionat la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar, reușind pe lângă câștigarea trofeului cu Argentina și performanța de a primi titlul de cel mai bun tânăr fotbalist al turneului, scrie Daily Mail.

Real Madrid, Liverpool și Newcastle și-au manifestat deja interesul pentru argentinian, cei din urmă făcând deja o ofertă, respinsă de portughezi.

Enzo Fernandez a revenit la antrenamentele Benficăi, iar președintele Rui Costa speră să îl convingă să continue la Lisabona, având ca obiectiv câștigarea titlului și un parcurs cât mai lung în Champions League.

De cealaltă parte, londonezii se concentrează pe investiții de viitor. Cu veteranii Jorginho și N’Golo Kante la final de contract, managerul Graham Potter încearcă să reducă media de vârstă a echipei, dorind să mizeze pe jucători tineri la mijlocul terenului.