Youssoufa Moukoko este unul dintre cei mai promițători fotbaliști germani, iar atacantul are șanse mari să plece gratis de la Borussia Dortmund.

Youssoufa Moukoko si Anthony ModesteFoto: Bernd Thissen / DPA / Profimedia

Barcelona și Chelsea, pe urmele lui Youssoufa Moukoko

În vârstă de doar 18 ani, Youssoufa Moukoko a făcut parte din lotul echipei naționale de fotbal a Germaniei care a fost prezent la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar.

Acesta a jucat doar un minut la acest turneu final, fiind introdus in finalul partidei cu Japonia, pierdută de nemți cu scorul de 2-1.

Moukoko se află în ultimele 6 luni de contract cu Borussia Dortmund și cei de la Daily Mail scriu că fotbalistul a refuzat deja mai multe propuneri de prelungire a contractului.

Germanul a refuzat o ofertă salarială de 5.3 milioane de lire sterline pe an, iar sursa citată scrie că tânărul fotbalist își dorește să câștige măcar 6 milioane de lire sterline pe an.

Atât Chelsea cât și FC Barcelona sunt interesate în a-l transfera pe fotbalistul german de doar 18 ani, care este în prezent golgheterul Borussiei Dortmund în Bundesliga, cu 6 goluri și 3 pase decisive în actuala stagiune.

30 de milioane de euro este cota de piață a lui Youssoufa Moukoko conform Transfermarkt.