Compania Națională de Investiții a semnat contractul pentru proiectarea și execuția noii arene din Ștefan cel Mare. În următoarele trei luni se vor realiza designul și se vor obține toate autorizațiile și avizele necesare.

Suporterii echipei Dinamo BucurestiFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Stadionul Dinamo, aproape de începerea lucrărilor

Anunțul a fost făcut printr-un comunicat pe rețelele de socializare și a fost primit cu mult entuziasm de către fanii alb-roșii.

„Compania Națională de Investiții a atribuit și semnat contractul nr. 1872 / 14.12.2022 pentru proiectarea și execuția noii “Arene Multifuncționale Dinamo”, câștigatorii licitației începute în 10.06.2022 fiind asocierea “Profesional Construct Proiectare & Lucian Simion Arhitectura (lideri, cu subcontractori Itech Automatics, Mira Proiect Consult, Profesional Tech Construct Design, Vian Engineering si Geosond).

Contractual, în urma emiterii de CNI a ordinului de începere lucrari, în termen de 60 zile va fi finalizat proiectul de design (incluzând toate studiile aferente), va fi cuantificat necesarul de finanțare prin indicatorii tehnico-economici (bugetul necesar) iar în încă 30 zile vor fi obțnute avizele și autorizațiile prevăzute de lege și din necesitățile de proiect.

Le urăm mult succes și inspirație câștigătorilor, îi așteptăm să conceapă un proiect cu adevarat spectaculos și pe măsura performanțelor celui mai important și medaliat club sportiv al României, CS Dinamo București”, se arată în comunicatul publicat miercuri.