Veștile nu sunt deloc bune pentru Gianluca Vialli, după cum transmite marți Gazzetta dello Sport. Fostul atacant al lui Juventus și Chelsea (58 de ani) se luptă pentru viața sa, adversarul fiind unul dur: cancerul de pancreas.

Gianluca VialliFoto: Maurizio Borsari / AFLO / Profimedia

Gianluca Vialli se luptă cu cancerul de pancreas

În 2017, Vialli a ieșit public și a spus că trece prin cel mai greu meci al vieții: lupta cu cancerul de pancreas.

„Un oaspete nedorit de călătorie pe care l-aș fi evitat cu plăcere”, a spus fostul mare atacant al Italiei.

Săptămâna trecută, Gianluca a anunțat că renunță la postul pe care îl ocupa în cadrul Squadrei Azzurra, iar cuvintele sale i-au alarmat pe apropiați și pe fani: „sper să fie o retragere temporară”.

Gazzetta dello Sport anunță marți că starea fostului internațional italian s-ar fi agravat și că Vialli este din nou internat în clinica din Londra unde fostul atacant a făcut deja două runde de chimioterapie de-a lungul timpului.

Jurnaliștii italieni mai precizează că mama lui Gianluca, Maria Teresa - în vârstă de 87 de ani, a plecat din Cremona spre Londra în dimineața zilei de marți, semn că starea lui Vialli nu este deloc una bună.

În urmă cu doar câteva zile (n.r. vineri, 16 decembrie) vestea morții lui Sinisa Mihajlovic (la doar 53 de ani) a șocat lumea fotbalului.

Fostul internațional sârb a pierdut lupta cu leucemia, boală cu care fusese diagnosticat în iulie 2019.

În vârstă de 58 de ani, Gialuca Vialli a fost jucător al celor de la Cremonese (1980-1984), Sampdoria (1984-1992), Juventus (1992-1996) și Chelsea (1996-1999).

A bifat 59 de prezențe în tricoul naționalei Italiei între 1985 și 1992, reușind să înscrie în 16 rânduri.