Rafael Leao este cel mai bun jucător al celor de la AC Milan, iar oficialii grupării de pe San Siro consideră că prelungirea contractului său este o prioritate pentru viitorul clubului.

Rafael LeaoFoto: Marco Canoniero / Shutterstock Editorial / Profimedia

Veteranul campioanei Italiei, Zlatan Ibrahimovic, a vorbit despre numeroasele oferte pe care le-a primit fotbalistul portughez și l-a avertizat să fie foarte atent la ce așteptări are de la cariera sa.

Rafael Leao, fotbalistul de 100 de milioane al Milanului

În vârstă de 23 de ani, Rafael Leao are 7 goluri și 9 pase decisive în acest sezon în tricoul Milanului, fiind cea mai importantă piesă a formației antrenate de Stefano Pioli.

Manchester United și Chelsea sunt interesate de serviciile fotbalistului portughez, dar Zlatan Ibrahimovic spune că extrema Milanului trebuie să se gândească foarte bine la ce decizie va lua în viitor cu privire la cariera sa.

„Leao este foarte, foarte important pentru noi. El este unul dintre acei jucători care fac diferența. El a fost cel mai bun jucător din Serie A în sezonul trecut, se descurcă bine.

Dacă faci altă alegere, trebuie să o iei de la zero. Când a ajuns aici, el nu era un jucător care să facă diferența. Apoi, el a crescut și acum are o mare încredere.

Antrenorul Pioli îi dă mereu libertatea să facă ce vrea. Aceste situații, la o altă echipă, nu ți se întâmplă imediat, depinde de tine, trebuie să-ți creezi aceste situații.” - a spus Zlatan Ibrahimovic pentru Goal.com.

Rafael Leao mai are contract cu AC Milan până în vara anului 2024, dar directorul tehnic al Milanului, Paolo Maldini, a avut deja o întrevedere cu lusitanul, iar perspectivele sunt pozitive.

În cazul unei eventuale despărțiri, Milanul i-a fixat un preț de 100 de milioane de euro lui Rafael Leao.