Președintele clubului Paris Saint Germain, Nasser Al-Khelaifi, a anunțat că Lionel Messi este fericit la campioana din Ligue 1 și că discuțiile despre o posibilă prelungire a contractului vor avea loc după Cupa Mondială.

Lionel MessiFoto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prelungirea contractului lui Messi, după CM din Qatar

Messi are 12 goluri și 14 pase decisive în acest sezon pentru PSG, în toate competițiile. A ajuns la Paris de la FC Barcelona, în 2021, iar contractul său expiră în vara anului viitor.

„S-a descurcat fantastic în acest sezon, a marcat multe goluri și a dat multe pase decisive. Am convenit împreună că ne vom așeza să discutăm despre prelungirea contractului după Cupa Mondială”, a declarat Al-Khelaifi, potrivit Reuters.

Marcus Rashford, dorit de campioana Franței

Un alt jucător care rămâne liber de contract în vara anului viitor este Marcus Rashford, de la Manchester United. Președintele PSG a anunțat interesul pentru jucătorul dorit și în trecut de formația din capitala Franței.

„Dacă va deveni liber de contract vom vorbi cu el, dar nu acum. Să îl lăsăm să se concentreze la Cupa Mondială. Apoi, în ianuarie, dacă interesul se menține, vom discuta cu el”, a susținut președintele celor de la PSG.