Chiar dacă nu a fost titular în partida dintre Portugalia și Elveția de la CM (6-1), Cristiano Ronaldo continuă să fie în centrul atenției.

Cristiano RonaldoFoto: Jose Breton/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

CM 2022: Tabloul complet al sferturilor de finală din Qatar

Rămas liber de contract după despărțirea de Manchester United, portughezul a primit o ofertă astronomică din Arabia Saudită, de la Al-Nassr, de aproximativ 100 milioane de euro pe sezon.

Cristiano Ronaldo a dezmințit zvonurile conform cărora s-ar fi înțeles cu cei de la Al-Nassr

În primă instanță, publicația MARCA a confirmat acum câteva zile că ar exista un acord între Cristiano Ronaldo și Al-Nassr, iar lusitanul ar urma să se alăture formației din Arabia Saudită chiar de la data de 1 ianuarie 2023, imediat după CM.

Tot cei de la MARCA menționau că Ronaldo va semna un contract valabil pe două sezoane și jumătate și că va încasa anual aproximativ 100 milioane de euro.

Rezervă în partida cu Elveția, Cristiano Ronaldo a fost introdus pe teren în ultimul sfert de oră, iar la finalul partidei nu a sărbătorit victoria alături de colegi și suporteri.

Conform jurnalistului Fabrizio Romano, Cristiano a dezmințit zvonurile conform cărora s-ar fi înțeles cu Al-Nassr, însă tot jurnalistul italian a precizat că oferta arabilor este încă valabilă.