Gigi Becali a confirmat în cursul zilei de marți că Leo Strizu este noul antrenor al celor de la FCSB.

Nicolae DicaFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

După o perioadă în care echipa s-a situat între Liviu Ciobotariu, Eugen Neagoe sau Ilie Poenaru, iată că în cele din urmă gruparea roș-albastră are un antrenor principal.

Posesor de licență Pro, Leo Strizu va fi principal la FCSB, însă în continuare, Mihai Pintilii va fi cel care se va ocupa în mare de echipă.

După o a doua aventură eșuată pe banca roș-albaștrilor, Nicolae Dică a reacționat la numirea făcută de finanțatorul echipei.

Nicolae Dică a reacționat la numirea noului antrenor de la FCSB

Într-un interviu oferit celor de la Orange Sport, tehnicianul român a precizat ce a contat în alegerea făcută de Gigi Becali.

„Strizu era antrenor la echipa a doua, aveam discuţii mereu. La două-trei zile venea şi stăteam de vorbă la birou, în funcţie de ce jucatori îi dădeam etc.

Are licenţa Pro, e la îndemână. Asta cred că a contat foarte mult.

Nu l-am văzut să bată jucători, nu am asistat la meciuri, nu am fost niciodată la echipa a doua şi chiar nu pot să mă pronunţ. Nu ştiu ce discuţii au avut ei acolo.

Eu cred că nu va sta nimeni în picioare în timpul meciurilor. Dacă asta este situaţia în momentul ăsta…

Jucătorii ştiu că Pintilii nu poate să dea indicaţii şi că Strizu transmite. Acum, depinde cum se va adresa jucătorilor, ce le transmite.

Nu aţi văzut cât de important e şi un translator la o echipă?” - a spus Nicolae Dică.

>> Cum poate câștiga FCSB titlul din SuperLiga - Calculele lui Andrei Cordea

>> Cât costă biletele la derbiul dintre FCSB și CFR Cluj din SuperLiga