Cremonese a decis să nu mai conteze pe serviciile portarului român Ionuț Radu, iar tricolorul își caută un alt angajament din această iarnă.

Ionut RaduFoto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jucătorul în vârstă de 25 a fost împrumutat de formația nou promovată, însă echipa a luat decizia să nu mai mizeze pe acesta, astfel că Ionuț Radu se va întoarce la Inter.

Cum la Inter va avea șanse și mai mici să evolueze, agentul portarului român îi caută un alt angajament și se pare că deja l-a propus la o echipă de tradiție din Hexagon.

Ionuț Radu, propus la Saint-Etienne

Cu 10 meciuri în acest sezon și cu o cotă de piață de 3.5 milioane de euro conform Transfermarkt, Ionuț Radu își caută o altă echipă, unde speră să prindă mai des postul de titular.

Cei de la Cremonese, formația la care este în prezent împrumutat, a luat decizia de a nu mai conta pe el, iar portarul român a fost propus de către agentul său la Saint-Etienne, conform ProSport.

Echipa franceză are ca obiectiv revenirea în Ligue 1 și are nevoie de un portar care să îi ofere o mai mare siguranță la îndeplinirea obiectivului.

Francezii nu ar spune nu unui împrumut până la vară, iar mutarea l-ar avantaja și pe tricolor, care are nevoie de meciuri în picioare pentru a rămâne în atenția echipei naționale de fotbal a României.

Saint-Etienne este în prezent pe ultimul loc din liga secundă a Franței, cu 11 puncte după 15 etape, însă speră să revină chiar din următorul sezon în primul eșalon al fotbalului francez.