Portugalia s-a impus cu 2-0 în fața Uruguayului, în etapa a doua din grupele Cupei Mondiale 2022. Naționala lui Cristiano Ronaldo are acum 6 puncte și s-a calificat în optimile de finală ale competiției.

Cristiano RonaldoFoto: Jose Breton/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cvintuplul câștigător al Balonului de Aur a fost aproape de gol, însă, în cele din urmă, Bruno Fernandes a fost creditat ca marcator. Cristiano Ronaldo s-a bucurat cu celebrul "Siuuu", ca și când ar fi înscris el, însă, după ce au văzut reluările, organizatorii i-au atribuit golul colegului său.

CR7 a trecut foarte aproape de mingea centrată de Bruno Fernandes, însă nu a atins-o înainte ca aceasta să intre în poartă. După meciul care a calificat Portugalia în optimile Cupei Mondiale 2022, Cristiano Ronaldo a postat un mesaj pe rețelele sociale.

"Suntem în optimile Cupei Mondiale! Echipa a făcut o treabă excelentă! În fața unui adversar de calibru, ne-am arătat forța și calitatea! Haide! Suntem în luptă și visul nostru este încă în viață! Forța, Portugalia!", a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Citește mai mult pe Digisport.ro