Chiar dacă a avut un start foarte slab de sezon, FCSB-ul este în prezent pe loc de play-off și speră că poate opri hegemonia CFR-ului în SuperLigă.

Andrei CordeaFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Andrei Cordea, cel mai în formă fotbalist al roș-albaștrilor, este convins că echipa se poate redresa și că FCSB poate pune stăpânire în sfârșit pe titlul de campioană al României.

Andrei Cordea, optimist în ceea ce privește lupta pentru titlu

Într-un interviu acordat canalului de YouTube al Peluzei Nord, jucătorul celor de la FCSB a avut un mesaj pentru suporterii care au avut multe motive de dezamăgire în această primă jumătate a sezonului.

„Țin să le mulțumesc (fanilor, dar nu numai) pentru că sunt alături de noi. Ne dorim să câștigăm primele două meciuri de după reluarea sezonului, cu Botoșani și cu Mioveni, trebuie să câștigăm.

Cu șase puncte adunate, vom trata altfel ultimele patru meciuri din acest an.

Am început destul de greu campionatul, dar în play-off va fi alt campionat. Se va juca meci cu meci, se va juca adevărata carte. Dacă vom câștiga toate meciurile vom ridica Cupa, adică vom câștiga campionatul.” - a spus Andrei Cordea.

Andrei Cordea, intens curtat din Major League Soccer

Cu 25 meciuri, 8 goluri și 5 pase decisive în acest sezon pentru FCSB, Cordea este unul dintre cei mai căutați jucători români la acest moment.

Conform declarațiilor lui Gigi Becali (finanțatorul echipei FCSB), Cordea este dorit în Major League Soccer, iar oferta primită de club este de două milioane de euro. Gigi Becali nu dorește însă să îi dea drumul lui Cordea fără 5 milioane de euro. 1.5 milioane de euro este cota de piață a lui Cordea conform Transfermarkt.