Cristiano Ronaldo este liber de contract după despărțirea bruscă de Manchester United, dar nu duce lipsă de oferte. Deși s-a vorbit despre Chelsea, Newcastle sau Sporting Lisabona, portughezul a primit o propunere tentantă din Arabia Saudită.

Cristiano RonaldoFoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Al-Nassr îi oferă o sumă uriașă pentru două sezoane

După ce în vară i-a oferit 242 de milioane de euro pentru două sezoane, Al-Nassr din Arabia Saudită a revenit cu o ofertă apropiată, iar Ronaldo pare tentat să o accepte, scrie Marca.

Cu un fotbal în creștere, demonstrat și de victoria împotriva Argentinei, Arabia Saudită este totuși departe de exigența competitivă pe care o dorește Cristiano Ronaldo.

Proprietarul Al-Nassr, prințul Faisal Bin Turki, speră ca prin aducerea fostului jucător al lui United să dea o adevărată lovitură de imagine și să pună clubul său pe harta marilor echipe.

Suma la care a renunțat Ronaldo pentru a se despărți de Manchester United

Cristiano Ronaldo nu a primit nicio compensație financiară din partea clubului Manchester United pentru rezilierea contractului. Plătit cu 500.000 de lire sterline pe săptămână, portughezul a renunțat la aproximativ 16 milioane de lire, cât mai avea de încasat până în vara anului viitor, anunță Daily Mail.

S-ar putea să te mai intereseze și:

>> Manchester United a anunțat despărțirea de Cristiano Ronaldo

>> Prima reacție a lui Cristiano Ronaldo după ce a fost dat afară de Manchester United

>> Posibile destinații pentru Cristiano Ronaldo după despărțirea de Man United

>> După ruptura de Cristiano Ronaldo, Manchester United face încă un anunț important