Cristiano Ronaldo este în căutare de echipă după ce Manchester United a anunțat rezilierea pe cale amiabilă a contractului cu portughezul.

Cristiano RonaldoFoto: News Images / ddp USA / Profimedia

Oficialii formației de pe Old Trafford l-au taxat pe fotbalistul în vârstă de 37 ani, în urma interviului exploziv oferit de lusitan jurnalistului Piers Morgan.

Ronaldo a reacționat imediat după comunicatul postat de către Manchester United, iar acum, acesta își caută echipă.

Sporting Lisabona, în pole position pentru a-l semna pe Cristiano Ronaldo

Cu toate că și la vârsta aceasta are o calitate extraordinară, piața nu este una foarte ofertantă pentru Cristiano Ronaldo, mai ales din pricina posibilelor pretenții financiare ale portughezului.

Sporting Lisabona, echipa care l-a lansat pe Cristiano în fotbalul mare, este formația care pare cea mai bună opțiune pentru Ronaldo, portughezii fiind dispuși să îl împrumute imediat după izbucnirea conflictului dintre Ronaldo și Manchester United.

Totuși, sunt șanse ca Ronaldo să aleagă să rămână în Premier League. Chelsea și-a manifestat interesul pentru atacantul portughez, care poate juca și în optimile de finală ale UEFA Champions League, unde Chelsea este calificată.

Presa internațională nu exclude posibilitatea ca Ronaldo să renunțe la fotbalul european și să meargă în Major League Soccer, acolo unde David Beckham îl așteaptă la Inter Miami.