La o plimbare prin centrul orașului Doha, dintr-o dată, în jurul unei camere TV și a unui reporter intrat în live, se adună câțiva trecători care scot telefoanele și încep să fotografieze și să filmeze.

Zamorano și StoichkovFoto: Captura Gsp

Vedetele „vinovate” de acest lucru sunt doi foști imenși fotbaliști: Hristo Stoichkov și Ivan Zamorano. Cei doi sunt invitați la o televiziune de peste Ocean, într-o transmisiune în direct, ei fiind experți pentru respectiva instituție media: TUDN, o televiziune din Mexic.

Mulțimea de curioși e din ce în ce mai mare, doar că nu ambii foști jucători le sunt cunoscuți. Și majoritatea celor veniți ulterior se întreabă cine e personajul de lângă Stoichkov.

Unii nu tresar nici măcar când li se spune, alții reacționează și încep și scandează „Inter! Inter!”, echipa unde atacantul chilian a evoluat la finalul anilor 90, după ce trecuse și pe la Real Madrid. Ce-i drept, Stoichkov nu e cu mult schimbat, ca fizionomie, față de cel din anii 90, când câștiga Balonul de Aur și era piesă de bază la Barcelona.

Citește mai mult pe gsp.ro