Selecționerul Edi Iordănescu a declarat sâmbătă că îşi doreşte ca „tricolorii” să facă spectacol în amicalul cu Republica Moldova, iar naționala României să se întoarcă acasă cu o victorie.

Edi IordanescuFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Meciul de la Chișinău va avea loc duminică, de la ora 20:30, și va fi transmis în format LiveTEXT pe HotNews.ro.

„E important ca tinerii noştri jucători care au dat semne bune să înţeleagă corect mesajele noastre şi să-şi însuşească în mod corect ceea ce s-a scris pozitiv despre ei. Dacă vor înţelege ce avem de făcut în continuare, înseamnă că la final, când vom trage linie o să fim pe plus.

Pentru mine e important să reuşim să uniformizăm reprizele, să avem alt curaj la începuturile de joc, să nu ne mai clătinăm atât de uşor. Răzvan Marin nu mai este în lot, iar Burcă este unul dintre cei care au şanse mari să fie căpitan.

Despre meci, îmi doresc să producem spectacol şi să mergem acasă cu o victorie. Suporterii trebuie să aibă încredere. Faţă de momentul în care am venit la naţională, situaţia este îmbunătăţită.

Eu stau aproape de jucători şi văd că echipa este cu o capacitate mai mare de a se concentra la antrenament, iar lucrurile astea îmi dau speranţe. Când vom reuşi să punem acest progres făcut în procesul de pregătire şi în joc, atunci vom avea o altă exprimare pe teren” - Edi Iordănescu la Digi Sport.

Echipa probabilă a României în amicalul cu Republica Moldova: Târnovanu - Manea, Rus, Burcă , Pantea - Olaru, M.Marin, Cicâldău - Moruțan, Pușcaș, Petrila.

Joi, naționala României a fost învinsă de reprezentativa Sloveniei, scor 2-1, într-un meci amical disputat la Cluj-Napoca.