România a pierdut joi seară amicalul disputat la Cluj împotriva selecționatei Sloveniei (1-2), iar mai mulți fotbaliști români au fost criticați pentru prestațiile avute.

Alexandru CicaldauFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Unul dintre ei este Alexandru Cicâldău, fotbalistul care este în prezent împrumutat de Galatasaray la Ittihad Kalba.

Mijlocașul român a fost titular în meciul de pe Cluj Arena, însă prestația sa nu i-a mulțumit pe microbiști, dar mai ales pe câteva legende ale fotbalului românesc, care l-au criticat pentru jocul prestat.

Viorel Moldovan și Florin Răducioiu nu l-au iertat pe Alexandru Cicâldău pentru meciul slab cu Slovenia

Alexandru Cicâldău a evoluat 60 minute în meciul pierdut contra Sloveniei, iar mijlocașul a fost trecut cu nota 4 de către cei de la Gazeta Sporturilor.

Viorel Moldovan și Florin Răducioiu au fost complet dezamăgiți de evoluția fostului jucător de la Universitatea Craiova și au precizat că românul a înregistrat în regres de la plecarea din Turcia.

„Se vede că joacă unde joacă. Îmi plăcea foarte mult, dar se vede un regres foarte mare la el. Subţire, subţire ce a propus. Păcat, când văd jucătorii ăştia că se duc în anumite locuri... Când joci în Emirate...” - a spus Viorel Moldovan pentru Orange Sport.

Fost jucător la AC Milan, Răducioiu l-a completat pe Viorel Moldovan.

„Parcă era demotivat, pur şi simplu parcă nu avea chef. A fost un meci în care trebuia să demonstrezi. E un campionat foarte slab acolo unde joacă, în Emirate. Trebuie să ne gândim la nivelul fotbalului, ce fac acum? Îl convoc pe Cicâldău peste câteva luni.” - a spus Răducioiu.

În prezent, cota de piață a lui Alexandru Cicâldău este de 7.5 milioane de euro conform Transfermarkt, iar de la transferul la Ittihad Kalba, românul a strâns 11 meciuri, a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă.