Dorinel Munteanu, actualul antrenor al echipei CS Oțelul Galați și jucătorul cu cele mai multe selecții la naționala de fotbal a României, trece printr-un moment dificil, după ce a primit verdictul în cazul unui proces.

Dorinel MunteanuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dorinel Munteanu a pierdut procesul împotriva FCSB-ului - Antrenorul Oțelului va avea de achitat aproximativ 200.000 de euro

Dorinel Munteanu a evoluat în tricoul celor de la FCSB, pe vremea când clubul bucureștean se numea Steaua, mai exact în perioada ianuarie 2004 - iunie 2005, iar la acea vreme acesta era rezident în Germania.

Fostul internațional român ar fi acționat în instanță, pentru faptul că formația patronată de Gigi Becali nu ar fi virat către Fiscul German impozitul pe venit al jucătorului.

La aproape 20 ani distanță, instanța le-a dat câștig de cauză celor de la FCSB, iar Dorinel Munteanu este bun de plată.

„Am avut proces, am pierdut, acum sunt bun de plată. Trebuie să plătesc la Fiscul german vreo 200.000 de euro.

Toate instanțele din România au dat câștig de cauză FCSB-ului, acum sunt bun de plată.

Dumnezeu o să vadă și o să facă dreptate într-un fel sau altul. Eu nu am cerut niciun ban de la domnul Becali, doar să facă o confirmare a plății taxelor pentru mine din contractul de la vremea respectivă.

Nu s-a făcut acest lucru.

Sunt oameni în jurul dânsului care probabil au alte interese. Cert este faptul că am pierdut și trebuie să plătesc. Procesul s-a încheiat acum vreo 3 luni.

Când am plecat din Germania, Fiscul mi-a pus poprire pe acei bani. Acum își iau banii. Cred că i-au și luat, dacă nu mă înșel.” - a spus Dorinel Munteanu pentru GSP.