Sebastien Haller a fost cel mai important transfer făcut de Borussia Dortmund în această vară, ținând cont de sezonul exploziv pe care ivorianul l-a avut la Ajax.

Sebastien HallerFoto: dpa picture alliance / Alamy / Alamy / Profimedia

Chiar înainte de începerea sezonului de Bundesliga, Sebastien Haller a acuzat dureri în zona inghinală, iar în urma unor analize și verificări mai amănunțite, acesta a fost diagnosticat cu cancer la testicule.

Sebastian Haller a fost operat - Coșmarul nu s-a încheiat - Ivorianul va suferi o nouă intervenție chirurgicală

Haller a fost operat în această perioadă, tocmai pentru a scăpa de acea tumoră, dar atacantul Borussiei a confirmat printr-un comunicat pe Twitter că va trebuie să se mai opereze o dată pentru a putea încheia definitiv această problemă.

„Vă anunț că lupta nu s-a încheiat pentru mine. Va trebui să mă mai supun unei operații pentru a termina definitiv cu această tumoare, care mă ține departe de teren.

Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere și pentru puterea pe care mi-ați dat-o în această încercare.” - a transmis Haller.

În vara acestui an, Borussia Dortmund le-a achitat celor de la Ajax Amsterdam suma de 31 milioane de euro.

De la diagnosticul primit, Haller s-a antrenat alături de foștii săi colegi, în Olanda, dar a avut parte și de ședințe în care s-a pregătit de unul singur.