Un club din a 7-a divizie a Angliei a înaintat o ofertă către Manchester City, campioana în exercițiu din Premier League, dar la prima vedere, „cetățenii” au crezut că este vorba de o glumă.

Erling HaalandFoto: Pressinphoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Totuși, formația din al 7-lea eșalon al fotbalului britanic a postat un comunicat pe Twitter, prin care a confirmat interesul pentru cel mai în formă fotbalist al echipei.

Ashton United vrea să îl împrumute pe Erling Haaland

Cu 23 goluri și 3 pase decisive în actuala stagiune pentru Manchester City, Erling Haaland este una dintre cele mai inspirate achiziții făcute în vara acestui an de campioana Angliei.

Cetățenii au plătit doar 60 milioane de euro pentru fotbalistul care este cotat în prezent la 170 milioane de euro conform Transfermarkt.

Cum în Premier League nu se va mai juca până după Campionatul Mondial din Qatar, Ashton United, o echipă din liga a 7-a a Angliei, a făcut o ofertă neobișnuită pentru atacantul celor de la Manchester City. Aceștia doresc să îl împrumute pe Haaland pe perioada Campionatului Mondial, mai exact pentru 28 zile.

Clubul și-a confirmat intenția prin intermediul unui comunicat postat pe pagina oficială de Twitter, iar postarea a depășit 95 de mii de reacții în mai puțin de 10 ore, asta în condițiile în care contul oficial al echipei are o comunitate de 17 mii de persoane.