Abia pe locul 6 în campionat și cu o ieșire rapidă din grupele UEFA Conference League, FCSB-ul se poate lăuda cu foarte puține lucruri bune în acest sezon.

Andrei CordeaFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cu toate astea, la poarta vicecampioanei României sosesc în continuare oferte pentru diverși jucători.

Într-o intervenție telefonică la Pro Arena, Gigi Becali, finanțatorul grupării roș-albastre, a vorbit despre ultimele oferte venite la adresa jucătorilor săi.

FCSB, ofertă de 2 milioane de euro pentru Andrei Cordea

Andrei Cordea este cel mai în formă jucător al FCSB-ului, cu 8 goluri și 5 pase decisive în acest sezon în toate competițiile.

În vârstă de 23 ani, Cordea a fost remarcat în perioada când evolua în tricoul Academicii Clinceni, iar gruparea roș-albastră l-a achiziționat pentru doar 50 mii euro.

De atunci, Andrei Cordea și-a făcut apariția și la echipa națională de fotbal a României și este unul dintre cei mai constanți fotbaliști români din Superligă.

Gigi Becali a precizat marți că a refuzat o ofertă de 2 milioane de euro pentru Cordea, ofertă care l-a dezamăgit.

„Am avut acum ofertă pe Cordea. Da, două milioane de euro! I-am zis: - Dă-i, mă, drumul de aici, că mă supăr pe tine! -

Am avut ofertă și pe Edjouma. Vând tot ce este pe bani. Vând, cumpăr, asta fac eu, cumpăr și vând.

Eu tot vă spun un lucru vouă. Banii, banii și iar bani! Fără bani, eu nu pot să fac fotbal, intru în faliment. Uitați-vă la Dinamo, uitați-vă la Astra Giurgiu.

- Am nevoie de bani, spunea Napoleon ca să câștige războiul. - Obișnuiți-vă că am nevoie de bani. Ce spirit? Spiritul nu se poate fără bani.

E vorba doar de bani. Nici o biserică nu faci fără bani.” - a spus Gigi Becali.

De asemenea, Malcom Edjouma este un alt produs al vicecampioanei României care este la mare căutare pe piața transferurilor. Gigi Becali nu a dezvăluit numele echipei care îl dorește pe Cordea.