Luni au avut loc ultimele două partide din cadrul etapei cu numărul 18 a Superligii României, însă pauza nu va fi una foarte lungă, în ciuda faptului că Mondialul din Qatar se va încheia după jumătatea lunii decembrie.

CFR Cluj, campioana RomanieiFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Deși în celelalte campionate ale lumii pauza dedicată Cupei Mondiale va dura până după finala marelui eveniment, în România vor avea loc restanțele care nu s-au putut disputa din cauza programului foarte încărcat al echipelor care au jucat în cupele europene. Totodata, se vor juca și partidele aferente etapei cu numărul 19.

CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova își vor disputa restanțele la finalul lunii noiembrie

Din cauza faptului că cele 3 formații erau angrenate în UEFA Conference League, Liga Profesionistă de Fotbal a decis amânarea partidelor de campionat pe care acestea trebuiau să le dispute și reprogramarea lor la o dată ulterioară.

Pe data de 29 noiembrie, Universitatea Craiova va juca la Ploiești, în compania Chindiei Târgoviște, într-un meci programat de la ora 19.

Pe 30 noiembrie va intra în scenă campioana României, calificată în șaisprezecimile de finală ale UEFA Conference League. Elevii lui Dan Petrescu vor juca cu revelația Hermannstadt, tot de la ora 19.

Vicecampioana României (FCSB) își va disputa și ea restanța cu FC Botoșani, pe 31 noiembrie de la ora 20.

După aceea, programul Superligii va continua din weekend-ul imediat următor, cu etapa a 19-a (programul nu a fost încă definitivat de LPF).

Naționala lui Edi Iordănescu va susține două teste în această săptămână

Echipa națională de fotbal a României va disputa două partide de pregătire în această săptămână, cu Slovenia (17 noiembrie, ora 21, Cluj-Napoca) și Moldova (20 noiembrie, ora 20:30, Chișinău).