Relația lui Cristiano Ronaldo cu oficialii celor de la Manchester United a fost una dificilă încă din primele zile de la reîntoarcerea pe Old Trafford, iar acum starul portughez a ieșit și a spus tot ce a avut pe suflet.

Cristiano RonaldoFoto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cristiano Ronaldo se simte trădat de Manchester United, iar pe Erik Ten Hag nu-l respectă

Într-un interviu pentru jurnalistul Piers Morgan, Ronaldo a vorbit fără menajamente despre perioada pe care a trăit-o până acum la United, în cel de-al doilea său mandat la gruparea din Manchester.

Cristiano nu a ratat pe vreunul din contestatarii săi, iar în plus a mai precizat că progresul lui Manchester United după retragerea lui Sir Alex Ferguson (în 2013) este zero.

„Manchester United m-a trădat, am fost scos drept oaia neagră. Nu îl respect pe Ten Hag (n.r. antrenorul echipei) pentru că nici el nu mă respectă.

Clubul a încercat să mă forţeze să plec. Nu doar managerul, dar şi alte persoane de la club. Mă simt trădat.

Am simţit că unii oameni nu m-au vrut aici, iar asta nu doar sezonul ăsta, şi anul trecut de asemenea” - Cristiano Ronaldo, citat de Daily Mail.

Manchester United, progres zero de la retragerea lui Sir Alex Ferguson

„Iubesc United, iubesc fanii care mereu au fost de partea mea. Dar dacă Manchester United vrea să facă performanţă, trebuie să schimbe multe, multe lucruri. Progresul a fost 0 de când Alex Ferguson a părăsit clubul” - Cristiano Ronaldo.

Ronaldo spune că nu a auzit de antrenorul Ralf Rangnick

Ralf Rangnick s-a aflat sezonul trecut pe banca celor de la Manchester United, dar numirea germanului în acest post a părut mai mult o decizie total greșită a conducătorilor de la Old Trafford.

„Nici măcar nu auzisem de el. Dacă tu nici măcar nu ești antrenor, cum vrei să vii pe banca lui Manchester United?” - Cristiano Ronaldo.

Nu l-a iertat nici pe Wayne Rooney

„Nu știu de ce mă critică așa de mult. Poate pentru că s-a retras, iar eu încă mai joc la un nivel foarte ridicat. Nu o să spun că arăt mai bine ca el, dar ăsta ar fi adevărul”, a conchis Cristiano Ronaldo.