Farul Constanța nu a reușit să îi administreze Chindiei Târgoviște primul eșec în campionat de la numirea lui Anton Petrea pe banca tehnică și a obținut un singur punct în urma confruntării de la Ploiești.

Gica HagiFoto: Pro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia

Chindia Târgoviște o încurcă pe Farul

Formația condusă de Gică Hagi s-a împotmolit pe final de meci, după ce a condus cu scorul de 1-0 și a fost egalată după un penalty sesizat prin VAR.

Deși jocul a fost unul foarte echilibrat, chiar dominat ușor în partea secundă de către dâmbovițeni, marinarii au avut câștig de cauză și au înscris primii prin Alexi Pitu, care a ajuns la 4 reușite stagionale.

Chindia Târgoviște a continuat să preseze și în cele din urmă insistența le-a fost răsplătită.

Gazdele au egalat dintr-un penalty transformat de Neguț și au obținut un punct important în fața liderului din Superligă, care venea după două succese consecutive în campionat.

Aici poți vedea un amplu rezumat al partidei dintre Chindia și Farul.

Farul, avans important în fruntea SuperLigii

Cu rezultatul obținut sâmbătă seară la Ploiești, Farul Constanța se desprinde la 9 puncte de Rapid București, ocupanta locului secund, și la 10 puncte de campioana României, CFR Cluj.

Rapidul va juca tot sâmbătă seară, împotriva Universității Craiova, de la ora 20:30. Partida este transmisă pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1 și este LiveBlog pe HotNews.ro.