După eșecul suferit marți în Cupa României la Mioveni, FC Botoșani a ajuns astăzi la un acord cu Mihai Teja pentru încheierea pe cale amiabilă a raporturilor contractuale.

Mihai TejaFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

Tehnicianul în vârstă de 44 ani a semnat în luna iunie un contract cu formația moldoveană, după ce Marius Croitoru a anunțat că nu va mai continua pe banca botoșănenilor.

18 meciuri a strâns Mihai Teja în calitate de antrenor principal al echipei FC Botoșani, acumulând 5 victorii, 7 rezultate de egalitate și 6 înfrângeri.

În prezent, moldovenii sunt pe locul 12 in Superliga României, la 7 puncte de zona de play-off, iar în grupa B a Cupei României, Botoșaniul se află pe locul 3, cu 3 puncte după două jocuri disputate.

”FCBT anunță că a încetat, astăzi, relațiile contractuale cu antrenorul Mihai Teja, instalat pe banca echipei noastre din luna iunie a acestui an.

În calitate de tehnician al clubului, Teja a adunat 18 meciuri în toate competițiile (16 în campionat și 2 în Cupa României), acumulând 5 victorii, 7 egaluri și 6 înfrângeri.

FCBT îi mulțumește lui Mihai Teja pentru această etapă parcursă împreună și îi dorește mult succes în carieră!” - se arată în comunicatul clubului.

Încă un antrenor din SuperLigă, tot mai aproape de demisie