Farul Constanța s-a impus miercuri seară în Giulești contra Rapidului (2-0), în grupele Cupei României, iar Gică Hagi a avut un nou discurs manifest la finalul partidei câștigate de elevii săi.

Gica HagiFoto: AA / Abaca Press / Profimedia

Lider în campionat, dar și în grupa de cupă, Farul Constanța are parte de un sezon foarte bun și constănțenii sunt văzuți drept favoriți la câștigarea titlului, ținând cont de lotul numeros, dar și valoros pe care Hagi îl are la dispoziție.

Gică Hagi speră să facă eventul cu Farul Constanța

După un succes fără gol primit în fața Rapidului, Gică Hagi a precizat că se gândește atât la cupă, cât și la campionat și speră ca echipa să încheie anul cu victorii pe linie.

„Campionatul și Cupa. De ce nu? Dacă ne merge bine și arătăm bine?! Cu siguranță încercăm să devenim cei mai buni. Să vedem.

Titlul ar crea o altă emulație. Uitați ce emulație s-a creat și la Rapid, așa se va întâmpla și la Constanța. Așa ne dorim să facem.

Suntem într-un proces de dezvoltare, pe următorii cinci ani, din toate punctele de vedere: infrastructură, echipă, performanțe, acționariat. Ca să devenim și noi puternici.

Singur nu pot să duc totul. Eu nu am bani. Atunci, aștept să vină acționarii, iar când vor veni vom fi puternici, vom avea o voce și mai tare.” - a declarat regele la finalul partidei cu Rapid.

Gică Hagi așteaptă parteneri care să susțină financiar clubul constănțean

Chiar dacă a fost încântat de jocul echipei sale, Hagi nu a uitat de planul pe termen lung pe care îl are cu Farul. Regele dorește parteneri potenți financiar, care să îl ajute să ducă proiectul mai departe.

„Eu trebuie să am grijă, pentru că nu am bani. Dacă aș avea și bani, atunci aș vorbi despre ce jucători mi-ar plăcea să aduc. Eu trebuie să descopăr, să fiu mai rapid ca ceilalți ca să îi aduc.

Suntem în proces de dezvoltare pe următorii 5 ani, atât ca infrastructură, echipă, performanțe, parteneri, acționari. Și în conducerea administrativă am nevoie de parteneri, nu o să pot duce totul, nu am putere.

Nu am bani. Eu sunt bun la tehnic, dar nu am bani. Aștept să vină acționarii, atunci o să fim mai puternici.” - a precizat Gică Hagi.

Eduard Radaslavescu, perla lui Hagi care nu își găsește locul la FCSB

Într-un interviu acordat celor de la Digi Sport, Gică Hagi a dezvăluit că nu înțelege de ce Eduard Radaslavescu nu este jucat la FCSB.

„Nu știu de ce a dispărut, nu sunt acolo, nu pot să vorbesc. Eu știu că la mine a fost cel mai bun din România, chiar dacă e născut în 2004. A jucat în play-off, a fost la loturile naționale, a fost cel mai bun de pe teren, a marcat...

Nu știu ce se întâmplă cu el, dacă nu mai e al meu, nu pot să vorbesc. Nu mă bag. Cât a fost la noi a fost cel mai bun, după aceea nu mai știu.” - a spus Gică Hagi.