FCSB este condusă în prezent de pe bancă de Mihai Pintilii, acesta îndeplinind rolul de antrenor interimar al vicecampioanei României după demisia lui Nicolae Dică. Două nume au rămas în cursă pentru a prelua gruparea roș-albastră.

Laurentiu ReghecampfFoto: Oli SCARFF / AFP / Profimedia

​​

Laurențiu Reghecampf și Andrei Prepeliță, variantele pentru a deveni antrenor al FCSB

Nicolae Dică și-a dat demisia după înfrângerea din Superliga cu U Cluj, scor 2-1, iar de la acel moment au fost speculate mai multe nume pentru a prelua postul de antrenor al FCSB-ului.

Variantele Liviu Ciobotariu, Eugen Neagoe și Ilie Poenaru au picat rând pe rând, iar acum, conform Digisport, au mai rămas pe listă două nume pentru a prelua gruparea patronată de Gigi Becali.

Laurențiu Reghecampf și Andrei Prepeliță sunt ultimii rămași pe listă, iar sursa citată mai spune că Mihai Stoica insistă pentru menținerea lui Mihai Pintilii.

Prepeliță este liber de contract după ce a fost dat afară de la FC Argeș, iar Reghecampf este tot mai aproape de o despărțire, din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare, de Neftci Baku din Azerbaijan.

În vârstă de 47 de ani, Reghecampf a mai bifat două mandate pe banca tehnică a formației bucureștene, având două titluri de campion în palmares (2013 și 2014).

De cealaltă parte, Prepeliță (36 de ani) a jucat pentru FCSB în perioada 2011-2015, cucerind trei titluri de campion.