FC Argeș a renunțat marți la fundașul Iasmin Latovlevici, după jocul slab al fotbalistului din ultima perioadă, la meciul precedent fiind înlocuit în prima repriză, după ce provocase un penalty.

Iasmin LatovleviciFoto: Inquam Photos / Cornel Putan

FC Argeș i-a reziliat contractul lui Iasmin Latovlevici

Clubul din Pitești a anunțat despărțirea de fostul internațional printr-un comunicat.

„Clubul FC Argeș și fotbalistul Iasmin Latovlevici au ajuns la un acord pentru încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă. Fundașul în vârstă de 36 de ani, originar din Moldova Nouă, a îmbrăcat tricoul echipei noastre în 40 de partide și a marcat 1 gol”, a postat FC Argeș pe site-ul oficial.

Penalty și înlocuire în minutul 30, la ultima partidă

În ultima etapă a SuperLigii, FC Argeș a fost învinsă pe teren propriu fără drept de apel de Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-5. În minutul 27, Latovlevici a ratat o preluare, iar în încercarea de a recupera mingea l-a faultat în careu pe mijlocașul oaspeților Nicolae Păun. În minutul 30, după deschiderea scorului, noul antrenor al Piteștenilor, Marius Croitoru, l-a înlocuit pe Iasmin Latovlevici cu Geani Crețu.

După partidă, fundașul a fost criticat de către conducerea executivă a clubului, astfel o despărțire părea iminentă.

Iasmin Latovlevici are în palmares 5 titluri de campion al României cu FCSB și CFR Cluj, dar și 12 selecții în echipa națională.