CFR Cluj a aflat luni că o va întâlni pe Lazio în play-off-ul de calificare în optimile Conference League, iar patronul campioanei României a anunțat fotbalistul cu care trupa din Gruia vrea să se întărească înainte de dubla de foc cu italienii.

Nicolae StanciuFoto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Nicolae Stanciu, dorit de CFR Cluj înainte de dubla cu Lazio din Conference League

Lazio, locul trei în prezent în Serie A, va fi adversara CFR-ului în „primăvara” Conference League.

Neluțu Varga, patronul campioanei României, a afirmat pentru Prosport că Nicolae Stanciu este principala țintă pentru perioada de transferuri din iarnă.

Internaționalul român este unul dintre oamenii de bază ai formației Wuhan Three Towns, ocupanta locului al doilea în prima ligă de fotbal din China.

Cotat la 5.5 milioane de euro de Transfermarkt, Stanciu a mai fost dorit de CFR și în ianuarie acest an, după cum spune Neluțu Varga. Contractul mijlocașului cu Wuhan va expira în 2024.

„Stanciu este o prioritate pentru CFR Cluj. L-am vrut și în ianuarie, așa este. Dar în acel moment nu se putea face transferul. Acum, suntem dispuși să facem un efort. Dar nu orice efort, depinde și de cifre” - Neluțu Varga pentru sursa citată.

În vârstă de 29 de ani, Stanciu a jucat la Unirea Alba Iulia, FC Vaslui, FCSB, Anderlecht, Sparta Praga, Al-Ahli, Slavia Praga și Wuhan.