​​Într-o atmosferă senzațională pe Arena Națională din București, FCSB-ul a obținut o victorie mare în fața Rapidului duminică seară, la capătul unui meci solid făcut de băieții lui Mihai Pintilii (3-1).

Mihai StoicaFoto: Cronos / Alamy / Alamy / Profimedia

Mihai Stoica, acuze înspre galeria Rapidului, care nu a respectat momentul de reculegere

Partida a avut însă și momente mai puțin bune, în startul jocului, scoase în evidență chiar de către managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica.

Suflarea roș-albastră a pierdut un membru important al galeriei, iar vicecampioana României a dorit să îi aducă un omagiu lui Bogdan Bercan zis „Bassa” înainte de începerea partidei de pe Arena Națională, printr-un moment de reculegere, care nu a fost respectat și de suporterii giuleșteni, prezenți undeva la inelul 3 al stadionului.

După ce și-au pedepsit adversara pe teren, unde Cordea, Compagno și Octavian Popescu au înscris în poarta lui Horațiu Moldovan, Mihai Stoica a postat luni dimineață pe Facebook un mesaj prin care i-a criticat pe fanii giuleșteni.

„Un meci câștigat pentru cei peste 27.000 steliști care ne-au rămas alături într-un moment extrem de delicat și care au extins Peluza Nord pe tot stadionul…

Un meci câștigat pentru Bassa și pentru gestul dezgustător făcut de cei 4.000 care au vizionat partida de la înălțime (o partidă pe care n-o vor uita niciodată) și nu i-au respectat memoria, deși noua lor conducere e foarte sensibilă dacă aude un cântec care aparține folclorului acestor meciuri, dar se face că nu aude obscenitățile incalificabile expectorate de ai lor la adresa noastră…

UN MECI CÂȘTIGAT CU INIMA…” - a scris Mihai Stoica pe pagina sa de Facebook

După succesul obținut duminică în fața rivalei Rapid, FCSB-ul a urcat pe locul 7 în clasament și s-a apropiat la doar 3 puncte de Petrolul Ploiești și Hermannstadt (locul 6 și locul 5), având și două meciuri în minus față de prahoveni.

Înfrângerea Rapidului este o veste bună pentru Universitatea Craiova, CFR Cluj și mai ales Farul, ținând cont de faptul că „marinarii” au un avans de 8 puncte față de echipa antrenată de Adrian Mutu.

Clasamentul Superligii

1. Farul Constanța 40p (17 mj)

2. Rapid București 32p (17 mj)

3. Universitatea Craiova 30p (16 mj)

4. CFR Cluj 28p (14 mj)

5. Hermannstadt 26p (16 mj)

6. Petrolul Ploiești 26p (17 mj)

7. FCSB 23p (15 mj)