Fără antrenor principal și fără miză, FCSB a pierdut joi seară pe teren propriu în fața celor de la West Ham United (0-3) și a încheiat o campanie europeană dezastruoasă.

Laurentiu ReghecampfFoto: Oli SCARFF / AFP / Profimedia

Vicecampioana României a fost cea mai slabă echipă din grupele UEFA Conference League, iar despărțirea de Nicolae Dică adâncește și mai mult prăpastia în care se află formația roș-albastră.

De zile bune, Gigi Becali, finanțatorul echipei, a confirmat că este în discuții cu mai mulți antrenori din România și inclusiv cu tehnicieni care pregătesc formații de peste hotare.

Laurențiu Reghecampf lasă ușa deschisă pentru o revenire la FCSB

În prezent antrenorul celor de la Neftchi Baku, Laurențiu Reghecampf a pregătit ultima oară în România Universitatea Craiova și nu a exclus din discuție o posibilă revenire la FCSB.

Liviu Ciobotariu, Eugen Neagoe, Ilie Poenaru și Andrei Prepeliță sunt antrenorii despre care presa a tot vorbit în ultimul timp, dar niciunul nu este în discuții avansate cu vicecampioana României.

Neftchi Baku și-a propus în acest sezon să se bată pentru titlu, dar echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf se află doar pe locul 3 după 12 etape, la 8 puncte în spatele liderului Qarabag, care are și un meci mai puțin disputat.

Reghecampf a refuzat să răspundă în vreun fel în privința postului liber de pe banca FCSB-ului, iar posibilitățile ca acesta să revină în România sunt destul de mici.

„Nu vreau să comentez nimic pe această temă, fiindcă orice aș spune ar lăsa loc la interpretări. E un club aflat pentru totdeauna în inima mea, îl respect pe Gigi Becali, acolo sunt oameni care știu ce trebuie făcut. Chiar nu-mi doresc să intru în niciun fel de discuții și speculații pe tema FCSB.” - a precizat acesta conform Playsport.ro.