CFR Cluj a obținut joi seară calificarea în șaisprezecimile UEFA Conference League (CFR Cluj 1-0 Ballkani), după ce a terminat grupa pe poziția a doua, la un punct în spatele turcilor de la Sivasspor.

Jucatorii celor de la CFR ClujFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ardelenii au reușit astfel o performanță importantă pentru fotbalul românesc, asta deși începuseră grupa timid, în Kosovo (1-1 cu Ballkani).

Cristi Balaj, președintele campioanei României, a vorbit pentru Fanatik despre recompensa pe care o va avea formația antrenată de Dan Petrescu după această performanță.

Jucătorii CFR-ului vor avea de împărțit 300 mii euro pentru calificarea în primăvara europeană

Cristi Balaj a fost încântat de prestația elevilor lui Dan Petrescu, care au obținut o calificare importantă pentru palmaresul campioanei României.

„Aseară, aveam impresia că indiferent câtă posesie ar fi avut Ballkani, nu ar fi reușit să înscrie. Ne-am închis atât de bine încât am avut o siguranță. Greșeli pot să apară, dar meciul de aseară a fost meciul în care Ballkani a avut cele mai puține ocazii.

Pentru luna septembrie, salariul s-a plătit cu câteva zile mai devreme. Prima de calificare este 300.000 de euro.” - a spus Cristi Balaj.

S-ar putea să te intereseze și:

Posibilele adversare pentru CFR Cluj în „primăvara” Conference League

Prima reacție a lui Dan Petrescu după ce CFR Cluj s-a calificat în „primăvara” Conference League

Câți bani primește CFR Cluj pentru calificarea în play-off-ul pentru optimile Conference League