Nicolae Dică (42 de ani) și-a dat demisia din funcția de antrenor al celor de la FCSB, meciul cu U Cluj (înfrângere cu 2-1, pe Cluj Arena) fiind ultimul pe banca tehnică a vicecampioanei României la fotbal.

Nicolae DicaFoto: Kieran Cleeves / AP / Profimedia

Aici poți vedea un rezumat al partidei dintre Universitatea Cluj și FCSB.

După ce la conferința de presă de după partida cu U Cluj a spus că „vom vedea ce se va întâmpla”, Dică și-a dat demisia în cursul zilei de marți, susține gsp.ro.

Într-o intervenție televizată, Gigi Becali (patronul și antrenorul de drept al echipei bucureștene) spusese că dacă Nicolae Dică își va da demisia de această dată i-o va accepta.

Dică a vrut să plece și după victoria cu UTA Arad (scor 2-1, de pe 16 octombrie), dar atunci Becali a reușit să-l întoarcă din drum.

În acest moment, FCSB a rămas fără antrenor cu doar două zile înainte de meciul cu West Ham din Conference League (duelul nu mai are nicio miză pentru bucureșteni, echipa fiind deja eliminată matematic din competiție).

Andrei Prepeliță și Ilie Poenaru, variantele surpriză de antrenor pentru FCSB

Conform Fanatik.ro, Andrei Prepeliță este favorit să preia FCSB. Antrenorul s-a despărțit recent de FC Argeș, iar acum este liber de contract.

Pe listă pentru preluarea postului de antrenor al vicecampioanei României se mai află și Ilie Poenaru. Tehnicianul a oficializat marți despărțirea de UTA Arad. Rezultatele sub așteptări au dus la separarea celor două parți.

Cel mai probabil, pe banca roș-albaștilor la meciul cu West Ham va sta Mihai Pintilii, el urmând să ocupe provizoriu funcția de antrenor principal.

În următorul meci din Superliga (fosta Liga 1), FCSB va juca împotriva Rapidului. Meciul va avea loc duminică, 6 noiembrie, de la ora 21:00, urmând să fie LiveBlog pe HotNews.ro.

Superliga, clasament

1 Farul Constanța 37 puncte / 16 meciuri

2 Rapid București 32 / 16 meciuri

3 CFR Cluj 28 / 14 meciuri

4 U Craiova 27 / 15 meciuri

..............................

7 FCSB 20 puncte / 14 meciuri etc.