Se știe faptul că fanii Rapidului sunt foarte pătimași, iar relația dintre club și suporteri este una specială, așa cum s-a putut vedea și la meciul de duminică seară, cu CFR Cluj (2-1).

Galeria RapidFoto: Hotnews

Primul lider al galeriei giuleștene, protagonistul unui moment emoționant

Meciul dintre Rapid București și CFR Cluj s-a disputat duminică cu casa închisă, iar suporterii rapidiști au fost răsplătiți, echipa lui Mutu reușind să se impună la capătul unui meci foarte tensionat.

Totuși, unul dintre cele mai emoționante momente a avut loc înainte de fluierul de start când Ioan „Mache” Mihai, primul lider al galeriei giuleștene, a fost ovaționat de un întreg stadion, asta în timp ce era plimbat într-un scaun de rotile.

Cu un fular la gât și cu mâna în dreptul inimii, acesta a ascultat cântecele peluzei vișinii, care a întreținut atmosfera din Giulești.

Veteranul rapidist este fost actor la teatrul de revistă „Constantin Tănase” și este recunoscut drept primul lider de galerie al Rapidului, din anii '60.

„Mi-au promis băieții din galerie că o să mă ajute să vin. Singur nu pot, că merg greu, după ce mi-au amputat două degete de la piciorul stâng, din cauza unui diabet. Declanșat prin '88, când m-a luat Securitatea, că aflaseră ce făceam. Eram actor și îl imitam foarte bine pe Ceaușescu, pe la diverse petreceri. Scriam și pamflete despre ei.” - declara Ioan Mihai pentru Gazeta Sporturilor, într-un interviu acordat în luna august.