La primul meci cu Marius Croitoru pe banca tehnică, FC Argeș obține o victorie foarte importantă în fața celor de la UTA Arad, pe un teren unde foarte puține echipe au luat toate punctele în acest sezon (1-0).

Marius CroitoruFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Deși arădenii au controlat în mare parte jocul și au irosit cele mai mari ocazii, oaspeții au fost cei care au dat lovitura, în urma unui contraatac perfect, finalizat de Arnold Garita, care a ajuns la 5 reușite în actualul sezon.

Echipa lui Iilie Poenariu a rămas și în inferioritate numerică după ce Raul Șteau și Erico au fost eliminați (minutele 86 și 93).

Marius Croitoru, debut cu victorie pe banca Argeșului

După o serie de 5 meciuri consecutive fără succes în deplasare, Argeșul a reușit să se impună pe stadionul "Francisc von Neuman" din Arad, la limită, după o acțiune de contraatac foarte bună a formației pregătite de Marius Croitoru, numit pe banca tehnică în locul lui Andrei Prepeliță.

Aici poți vedea un rezumat al partidei dintre UTA Arad și FC Argeș.

Cu victoria de la Arad, FC Argeș se apropie de zona de Play-Off, fiind la doar 3 puncte de Petrolul Ploiești, echipă clasată pe locul 6.

Piteștenii avansează în clasament până pe locul 8, în timp ce UTA Arad rămâne pe locul 14, cu doar 16 puncte. Arădenii nu au mai câștigat pe teren propriu din 26 august, de la un duel cu FC U Craiova 1948 (2-1).