Situația lui Cristiano Ronaldo la Manchester United nu s-a îmbunătățit în vreun fel, chiar dacă portughezul a marcat în ultimul meci de Europa League, câștigat de englezi în fața celor de la Sheriff Tiraspol (3-0). În această iarnă, lusitanul este dispus să părăsească formația de pe Old Trafford, iar o fostă echipă a sa este gata să facă un pas pentru a-i îndeplini dorința.

Cristiano Ronaldo la meciul amical cu Rayo VallecanoFoto: Profimedia Images

Sporting Lisabona, gata să îl împrumute pe Cristiano Ronaldo în iarnă

Deși foarte multe echipe și-au pus problema salariului în cazul unui transfer care să îl includă pe Cristiano Ronaldo, se pare că portughezii de la Sporting Lisabona, formația care l-a lansat pe acesta în fotbalul mare, a găsit o soluție pentru a-l aduce înapoi în Portugalia, chiar din această iarnă.

Gestul făcut în partida cu Tottenham Hotspur i-a adus numai probleme lui Cristiano Ronaldo, care a fost amendat de către Manchester United și l-a adus pe acesta într-un conflict direct cu antrenorul echipei, Erik ten Hag.

Atacantul în vârstă de 37 ani a fost exclus din lot pentru meciul cu Chelsea, însă a jucat în Europa League cu Sheriff Tiraspol, când a și înscris pentru englezi.

Cristiano caută o nouă provocare din iarnă, iar Sporting Lisabona este dispusă să îl împrumute pe acesta, iar salariul său să fie împărțit cu Man United, clubul cu care se află sub contract până în vara anului 2023.

În 13 apariții strânse în actualul sezon, Ronaldo a marcat doar 3 goluri și a oferit o singură pasă decisivă.

Cristiano a evoluat un singur an pentru echipa de seniori a celor de la Sporting Lisabona, iar cariera sa pe Old Trafford a început odată cu solicitarea lui Sir Alex Ferguson.