Marcel Ciolacu, liderul PSD, le dă speranțe fanilor FCSB, anunțând că se va implica personal în disputa cu CSA Steaua, pentru ca echipa lui Gigi Becali să poată evolua pe stadionul din Ghencea.

Stadionul SteauaFoto: Victor Cozmei / HotNews.ro

Marcel Ciolacu vrea ca FCSB să evolueze în Ghencea

După ce Gigi Becali anunțase vineri că s-a întâlnit cu Marcel Ciolacu și acesta a promis că va rezolva această problemă, președintele Camerei Deputaților a anunțat că se va implica.

„Este momentul ca această situație aberantă să înceteze! Mă voi implica pentru ca suporterii să meargă atât la meciurile celor de la FCSB, cât și la cele ale Stelei.

E aberant ca FCSB și Steaua să fie folosite într-un război orb al orgoliilor, război din care pierd, cu siguranță, atât suporterii, cât și fotbalul românesc!

Dacă două echipe uriașe, precum Milan și Inter, pot împărți același stadion, bănuiesc că vom reuși să facem și în România ca, până la urmă, rațiunea să învingă”, a declarat Marcel Ciolacu pentru Prosport.

FCSB a făcut mai multe cereri pentru a evolua în Ghencea

După ce stadionul Ghencea a fost finalizat, FCSB a încercat de mai multe ori să închirieze arena celor de la CSA Steaua pentru meciurile disputate acasă, de fiecare dată fiind refuzată de conducerea echipei MApN.

Echipa patronată de Gigi Becali evoluează momentan pe teren propriu pe Arena Națională.